Bütün Kateqoriyalar
EN

Şanxay Lijing "Şirkət Mədəniyyət Sərgi Mərkəzi" Başlanğıcını hərarətlə qeyd edin

Ana səhifə>Bizim haqqımızda>Şirkət xəbərləri

2019-10-22

Shanghai Lijing Washing Equipment Manufacturing Co., Ltd Şirkət mədəniyyətinin inkişafını gücləndirin, öz şirkət mədəniyyət mərkəzimizi uğurla formalaşdıraraq, müəssisənin innovasiya ruhunu təşviq edin!

Təxminən 20 ildir paltaryuyan avadanlıq istehsalında ixtisaslaşan Shanghai Lijing Paltaryuyan Maşınları İstehsalat Co., yuyucu sənayesini və camaşırxana müştərisini qazan-qazan nəticə ilə qazanmaq üçün öz marka imicini uğurla qurdu, xaricdə uğurla "kiçik Sailstar" adlandırıldı. .

Shanghai Lijing Paltaryuyan Equipment Manufacturing Co., Ltd həmçinin müəssisə mədəniyyətini, tarixini, perspektivini, komandasını, zehni dünyagörüşünü və sair müştəriyə hərtərəfli mükəmməl təqdimat, müəssisə mədəniyyətini yaratmaq üçün müəssisə mədəniyyətinin qurulmasına daha çox diqqət yetirir. vəkillik real nöqtəyə düşür, görmək, hiss etmək, müəssisə mədəniyyətini sonsuz cazibə ilə dolu etmək, səylərimizi əsirgəmirik, birgə səylər, planlaşdırma, birlikdə işləmək, Şanxay Lijing sərgi salonu" nəhayət tamamlandı, tər tökdü və nəhayət uğur sevinci üçün, hər kəsin səyləri sayəsində!

Şanxay Lijing həyatınızı daha təmiz edir! Şanxay Lijing sabah daha yaxşı olacaq!