Всички категории
EN

Отпразнувайте горещо стартирането на Шанхай Лиджинг „Културен изложбен център на компанията“.

Начало>За нас>фирма Новини

2019-10-22

Оборудване за миене в Шанхай Lijing Manufacturing Co., Ltd Укрепване на развитието на фирмената култура, успешно оформихме нашия собствен фирмен културен център, насърчавайки дух на предприемаческа иновация!

Перални машини Шанхай Lijing Manufacturing Co., специализирана в производството на перално оборудване в продължение на почти 20 години, успешно наложиха собствен имидж на марката, за да спечели пералната индустрия и пералните клиенти с печеливш резултат, беше успешно наречен като "малка Sailstar" отвън.

Оборудване за миене в Шанхай Lijing Manufacturing Co., Ltd също обръща повече внимание на изграждането на корпоративна култура, за да се направи корпоративната култура, история, перспектива, екип, умствена перспектива и така нататък цялостно перфектно представяне пред клиента, корпоративната култура на застъпничество пада до истинска точка, вижте, почувствайте, направете корпоративната култура е пълна с безкрайност чар, не пестим усилия, полагаме съгласувани усилия, планиране, работа заедно, изложбена зала Shanghai Lijing" най-накрая беше завършена, пот и накрая за радостта от успеха, благодарение на усилията на всички!

Shanghai Lijing прави живота ви по-чист! Шанхай Лиджинг ще бъде по-добре утре!