сите категории
EN

јаглен

Дома>апликација>јаглен

Работата на работниците во јаглен, бидејќи знаеме дека е трудоинтензивна, тешка и валкана. Ивотната средина ги прави нивните униформи прилично брзо да се валкаат, па облеката треба да се менува почесто. Опремата за перење во Шангај во Пекинг е целосно автоматска, лесно ракувана, со високо ниво на ефикасност за перење и имаат интензивен процес на чистење. Ова може да го реши проблемот ефикасно со тоа што работничките униформи ќе ги одржуваат чисти и удобни, така што работата станува полесна и поудобна. Целта на Шангај Ликинг е да се осигура дека вашата работа е поефикасна и лесна.