сите категории
EN

Машина за хемиско чистење

Дома>Производи>Машина за хемиско чистење

Јаглеводородна машина за хемиско чистење


1. Perc растворувач, 304 тапан од нерѓосувачки челик
2. Перење, екстрактор и сушење, три функции во една.
3. Целосно автоматско, целосно затворено, 3 резервоари, рециклирање до 99% растворувач.
4. LS Инвертер, Компјутерски контролер со 15 програми
5. Целосно затворено, без штети за луѓето и животната средина.
6. Француски шнајдер електрични делови, безбедни и издржливи
7. Се загрева на струја или на пареа

Контактирајте нѐ