сите категории
EN

Фабрика

Дома>апликација>Фабрика

Шангај Ликинг исполнува три различни видови на барања за хотели. Прво, машините за перење се користат долго време (издржливост). Второ, може да се мијат и исушат многу алишта во Фабриките за облека секогаш имаат многу алишта (на пример фармерки) што треба да се мијат секој ден. Индустриските машини за перење помагаат нивната работа да стане поедноставна и ефикасна. Некои од фабриките работат до 24 часа колку што знаеме, така што, машините треба да бидат многу издржливи. Шангај Ликинг има многу искусен тим за истражување и развој да дизајнира машини и да ги направи потрајни. Бидејќи некои од работниците не се доволно образовани во некои помалку развиени земји, лесно функционирањето на машините е исто така многу важно.

Покрај тоа, униформите за вработените се едната страна од имиџот на претпријатието. Добрите и чисти униформи го прават тимот да изгледа повеќе духовен. Шангај Ликинг има снабдено фабрики за облека 56 и повеќе од 200 други фабрики.