сите категории
EN

Опрема за завршна обработка

Дома>Производи>Опрема за завршна обработка

Табела за пеглање


Машината за пеглање со вакум пумпа е нова генерација во индустријата за облека.
Погоден е за сите видови ткаенини и полупроизводи.                            


Контактирајте нѐ