сите категории
EN

Опрема за завршна обработка

Дома>Производи>Опрема за завршна обработка

пакување Машинско


1. Заштедете време и труд, едноставно закачете алишта заедно со закачалката на машината за пакување, ставете ја мембраната за пакување со специјална намена, притиснете ја Машината за пакување за да го завршите пакувањето на облеката;
2. Прилагодете ја должината на пакетот по желба. Бидете погодни за секаков вид пакување облека, како што се панталони, палто, маици
3. Облеката по пакувањето може да биде ефективна отпорна на прашина и да го избегне загадувањето со нафта.
4. Подобрување на имиџот на продавницата и подобрување на оценката и кредибилитетот.                            


Контактирајте нѐ