сите категории
EN

Опрема за завршна обработка

Дома>производи>Опрема за завршна обработка

Машина за печење на рамо и назад


Со едноставен и сигурен дизајн, притисокот на машината може да се прилагоди непроспитно, а кој е опремен со програмабилен компјутерски систем за да го постави времето на притискање, времето на вшмукување, итн. За да се исполни барањата за различни видови ткаенини.