сите категории
EN

Опрема за завршна обработка

Дома>Производи>Опрема за завршна обработка

Униформна машина за преса на пареа


Со едноставен и сигурен дизајн, притисокот на машината може да се прилагоди без сон, и која е опремена со програмабилен компјутерски систем за да го постави времето на притискање, времето на вшмукување итн. за да ги исполни барањата на различни видови ткаенини.

Контактирајте нѐ