сите категории
EN

Болница

Дома>апликација>Болница

Контролата на инфекции игра важна улога во здравствениот сектор, поради што болниците мора да бидат целосно опремени со функционална, стерилна опрема за да се обезбеди дека се почитуваат строги нивоа на хигиена и се спречува ширењето на болести.

Без разлика дали е домашна болница за перење, комерцијални алишта за здравствена заштита, или перална за болнички услуги во VA, Шангај Ликинг има дизајнирано, конструирано и опремено високо производство, енергетски ефикасни комерцијални алишта кои ги исполнуваат регулаторните стандарди за обработка на постелнина. Поделбата на извалканата и чиста постелнина помага да се осигури дека заразни болести нема да се шират постелнината. Издржливата, програмабилна опрема обезбедува вашата алишта да биде постојано чиста, безбедна и висококвалитетна.

Експертите за перење на Шангај во Пекинг го разбираат широкиот спектар на постелнина во болнички покривки, вклучувајќи чаршафи, крпи, наметки, лабораториски палта, пакувања за хирургија, ќебиња за бања, влошки за кревети и лични предмети. Тимот на Шангај Лукин може да ви помогне да го изберете вистинското решение за перење за да обезбедите максимално ниво на чистота и ефикасност по најниска можна цена. Покрај тоа, тимот за дизајн и градежништво може да ви помогне во градењето или обновата на високоефикасен објект за перење.