сите категории
EN

хотел

Дома>апликација>хотел

Шангај Ликинг исполнува три различни видови на барања за хотели. Прво, машините за перење се користат долго време (издржливост). Второ, тие можат да мијат и сушат многу алишта во циклус (ефикасност). Трето, тие можат да ги мијат алиштата многу чисти (чистота). Шангај Ликинг има строг систем за контрола на тестирање и тестирање, добри добавувачи на резервни делови, како што се јапонски лежишта NSK, инвертор LS, чипс „Сименс“ итн., За да се осигура дека се гарантира квалитетот на нашите машини.

Хотелите секогаш имаат многу алишта што треба да се мијат секој ден, вклучително и постелнини, ватенкари, крпи, перници, перници, работнички униформи итн. Значи, чистотата, ефикасноста и издржливоста на алиштата се многу важни. Ова е причината зошто нашите машини имаат многу добра репутација на пазарот. Шангај Ликинг обезбеди повеќе од 1000 хотели на локалниот пазар и повеќе од 1600 хотели во странство. Успешни хотели со кои соработувавме се хотелот Хилтон, хотелот Шангри-Ла, хотелот Виена итн.