сите категории
EN

Индустриска машина за перење

Дома>производи>Индустриска машина за перење

Комплетна автоматска машина за машина за перење 15KG


1 Комплетни автоматски, микрокомпјутерски контролирани 30 програмери
2 100% Бесплатно стоење, фондацијата не е потребна.
3 Внатрешен тапан и надворешен панел од не'рѓосувачки челик, добар изглед, долг работен век.
4 Јапонски лежишта на НСК
5 Контролиран на фреквенција мотор
6 Систем за безбедност на пневматско заклучување.
7 Секој тапан тестиран од машина за динамичен баланс и гравитацијата отстапува не повеќе од 20g.
8 Комплетна суспензија структура, комбинација на амортизери и извори за максимална апсорпција.
9 Вграден подмачкување на лежиштата, едноставна работа и практично одржување.
10 Тип на греење: електрична енергија или пареа или заедно