сите категории
EN

Индустриска машина за перење

Дома>производи>Индустриска машина за перење

Целосна автоматска машина за перење на навалување на навалување (120-150KG)


ФУНКЦИИ И СТРУКТУРА:
Functions Перење и вадење, функции 2 во 1
● Предно вчитување и деаодирање
Function Функција за навалување, 25 ° степени на навалување, автоматско растоварање
● Механичка суспензија, составена од хидрауличен амортизер и компресивни изворни компоненти:
● појаси SANLUX
● LS инвертер
Air цевка за воздух MORITA
Dr тапан и школка AISI304
● Пневматски елемент на AIRTAG
NSK е со пломби VITON
LED LED-контролер со целосна автоматска програма со 30 програми
● Независен мотор за ладење на воздух и монтирање на безизлез Предности:
Function Функција за навалување за заштеда на работна сила
● Четири брзини на вадење, 300g G-сила
● Меѓународен стандарден сооднос на јачината на звукот 1: 10
Систем за автоматско дозирање детергент
● Пет засилувачи на тапан за подобра стабилност на екстракција