сите категории
EN

Вовед

Дома>За нас>Вовед

Знаеме колку сериозно го сфаќате вашиот бизнис. Затоа ние сме исто толку страсни како вас.

Шангај Лијинг станува најдобар снабдувач на комерцијална и индустриска опрема за перење во Кина. Ова не се случило преку ноќ. Шангај Лијинг работи скоро 20 години и досега има снабдувано 97 земји. Нашата компанија продолжува да расте нудејќи ги најдобрите решенија за опрема за перење и неспоредлива услуга на илјадници задоволни клиенти секој ден.

Шангај Лијинг му служи на вашиот бизнис секој ден со континуиран напор да се добие задоволство на клиентите. Никој не ви помага повеќе од Шангај Лијинг.

Нашата цел е да станеме ваш „Партнер во тек“.