сите категории
EN

Универзитет

Дома>апликација>Универзитет

Секој универзитет има различна побарувачка за перење алишта. Универзитетите најчесто имаат потреба од монета или машина за перење алишта, а Шангај Ликинг секогаш може да обезбеди најдобро решение за различен вид барања.

Кога вашите универзитетски партнери со Шангај во Пекинг, добивате незаменлива експертиза за перење и флексибилност. Ние ја преземаме одговорноста за управување со алиштата со квалитетна опрема, сопственост, споделување на профит и опција за лизинг. Машините се многу програмабилни, едноставни за употреба и дизајнирани за бескомпромисна сигурност.

Lifeивотот е добар за студентите кога нивните станбени алишта ги надминуваат алиштата што се продаваат во близина; им овозможува на студентите брзо и лесно да ги завршат алиштата. Машините нудат опрема со високи перформанси што е сигурна и лесна за употреба. Благодарение на екстрактот со голема брзина и лесната употреба, студентите уживаат пократки суви периоди и побрзо завршуваат алишта. Исто така, тие добиваат поголема контрола врз миењето на алиштата.

Со тоа што процесот на перење е брз и едноставен, студентите остануваат на кампусот да прават перење. На крајот на краиштата, ова ги зголемува приходите.