сите категории
EN

ХОТ ПРОИЗВОДИ

Дознај повеќе
Real Customer
Real Customer Real Success

апликација

Дознај повеќе
Перална служба Перална служба
Перална служба
хотел хотел
хотел
Болница Болница
Болница
Универзитет Универзитет
Универзитет
Фабрика Фабрика
Фабрика
јаглен јаглен
јаглен

Нашите клиенти

Дознај повеќе
хотел

HOLIDAY VILLA HOTEL

Доха, Катар
Камп

Кралската комисија на Саудиска Арабија Работнички камп Рас Ал-Каир

Саудиска Арабија
Фабрика

ЈАЈАНИТА

Делхи, Индија
Комерцијални перални

R&R Services Ltd

Кололи, Гамбија
Болници

WeCare Saúde - Mutivaze Lda.

WeCare Saúde - Mutivaze Lda.
аеродромот

Авиокомпанија Ксијангпенг

Кунминг, Кина
Комерцијални перални

LÁ XANH Перење и хемиско чистење

Виетнам
Комерцијални перални

Ашмор Комерцијална перална

Молендинар, Австралија
хотел

Хотел Европа

Стараховице, Полска