Wszystkie kategorie
EN

Serdecznie świętuj uruchomienie Szanghajskiego Pekinu „Firmowego centrum wystaw kultury”

Strona główna>O nas>Firma Aktualności

2019-10-22

Shanghai Lijing Washing Equipment Manufacturing Co., Ltd Wzmocnienie rozwoju kultury firmy, z powodzeniem ukształtowało nasze własne centrum kultury firmy, promując ducha innowacji w przedsiębiorstwie!

Firma Shanghai Lijing Washing Machinery Manufacturing Co., specjalizująca się w produkcji sprzętu do prania od prawie 20, z powodzeniem wypracowała własny wizerunek marki, zdobywając przemysł pralniczy i klienta prania z korzyścią dla wszystkich, została z powodzeniem nazwana „małą Sailstar” na zewnątrz .

Shanghai Lijing Washing Equipment Manufacturing Co., Ltd zwraca również większą uwagę na budowanie kultury korporacyjnej, aby kultura, historia, perspektywa, zespół, perspektywy mentalne i kompleksowa perfekcyjna prezentacja klienta, kultura korporacyjna rzecznictwo spada do prawdziwego punktu, zobacz, poczuj, spraw, aby kultura przedsiębiorczości była pełna nieskończonego uroku, nie szczędzimy wysiłków podejmuj wspólne wysiłki, planuj, współpracuj, sala wystawowa w Szanghaju w Pekinie „została wreszcie ukończona, pot i wreszcie dla radości z sukcesu, dzięki wysiłkom wszystkich!

Shanghai Lijing sprawi, że twoje życie będzie czystsze! Shanghai Lijing będzie lepszy jutro!