Të gjitha kategoritë
EN

Makinë pastrimi kimik

home>Produkte>Makinë pastrimi kimik

Makinë për pastrim kimik Perc (automatik i plotë, i mbyllur i plotë)


1. Perc tretës, Daulle çeliku inox 304
2. Larja, Nxjerrja dhe Tharja, tre funksione në një.
3. Rezervime të plota automatike, të mbyllura, 3, riciklimin deri në tretësin 99%.
4. LS Inverter, kontrollues kompjuteri me programe 15
5. E mbyllur e plotë, pa asnjë dëm për njerëzit dhe mjedisin.
6. Pjesë elektrike frëngjisht schneider, të sigurt dhe të qëndrueshëm
7. E nxehtë elektrike ose me avull