Të gjitha kategoritë
EN

Pajisjet e mbarimit

home>Produkte>Pajisjet e mbarimit

Makinë për shtyp me avull për shpatulla dhe shpinë


Me një dizajn të thjeshtë dhe të besueshëm, presioni i makinës mund të rregullohet pa gjumë, dhe i cili është i pajisur me një sistem kompjuterik të programueshëm për të vendosur kohën e shtypjes, kohën e thithjes, etj. Për të përmbushur kërkesat e llojeve të ndryshme të pëlhurave.