Të gjitha kategoritë
EN

Makinë për hekurosje të sheshtë

home>Produkte>Makinë për hekurosje të sheshtë

Makinë për hekurosje të sheshtë (ngrohje elektrike)


1. Flatwork Makinë hekurosjeje për çarçafët e hekurosjes, mbulesën jorgan, mbulesë tavoline.
2. Roller çeliku inox, me diametër të madh F800mm, Trashësi Roller 4mm, Standard ndërkombëtar i sigurisë.
3. Strukturat e karbonit të çelikut me cilësi të lartë, të fortë dhe të qëndrueshëm.
4. Mbrojtja e gishtave dhe ndalimi i urgjencës për më shumë siguri.
5. Lidhjet rrotulluese të vulosura, parandalojnë rrjedhjen, sigurinë dhe besueshmërinë, kurseni energji.
6. Rrotull presioni me shirita udhëzues, cilësi superiore e hekurosjes, rripa antistatik të hekurosjes.
7. Frekuenca e ndryshueshme, shpejtësia e ndryshueshme, sipas pëlhurës, lagështirës, ​​furnizimit me avull etj.
8. Sistemi elektrik trefazor, mbrojtja nga mbingarkesa, mbrojtja e tensionit dhe qarkut të shkurtër, ndërprerësi i ndalimit emergjent.
9. Ngrohja: Elektrike ose e gazit me avull
10. Drejtimi i hekurosjes: përpara në pjesën e jashtme / para në pjesën e jashtme
11. Sasia e rulit, një, dy, tre, katër, ju mund të zgjidhni.