Të gjitha kategoritë
EN

Makinë larëse industriale

home>Produkte>Makinë larëse industriale

Makinë e plotë automatike e larjes industriale (30-100KG)


1. Programues të plotë automatik, të kontrolluar nga mikrometër, 30
2. 100% Qëndrim i lirë, themeli nuk është i nevojshëm.
3. Daulle e brendshme dhe paneli i jashtëm prej çeliku inox, pamje e mirë, jetëgjatësi e gjatë shërbimi.
4. Kushineta japoneze NSK
5. Motori i kontrolluar i frekuencës
6. Sistemi i bllokimit pneumatik të sigurisë.
7. Drdo bateri e provuar nga makina e bilancit dinamik dhe devijimi i gravitetit jo më shumë se 20g.
8. Struktura e plotë e shokut të pezullimit, kombinimi i amortizatorëve dhe burimeve për thithjen maksimale.
9. Lubrifikimi i integruar i mbajtjes, funksionimi i thjeshtë dhe mirëmbajtja e përshtatshme.
10. Lloji i ngrohjes: energji elektrike ose avull ose të dyja së bashku