Të gjitha kategoritë
EN

Bie tharëse

home>Produkte>Bie tharëse

Tharëse automatike e plotë automatike (ngrohje me gaz)


1. Tharje e shpejtë
2. 304 daulle çeliku inox
3. Koleksionist i madh i linjave, mblidhni lehtësisht garazhin.
4. Struktura e përparuar, pjesët më pak lëvizëse, mirëmbajtja më pak.
5. Shkëmbyesi i nxehtësisë miraton tub çelik për të bërë efikasitet më të lartë termik.
6. Dizajni optimal i tifozit ftohës, me shpërndarjen më të mirë të nxehtësisë, shpejtësinë e erës.
7. Dera e madhe, ngarkim dhe shkarkim i lehtë, hapni 180 °, opsioni: hapje majtas ose djathtas.
8. Kontrollues kompjuteri plotësisht automatik, pajisje për kontrollin e temperaturës, pajisje mbrojtëse mbi temperaturë.
8. Lloji i ngrohjes: energji elektrike, avull, gaz natyror ose LPG.