Të gjitha kategoritë
EN

Universitet

home>Aplikacion>Universitet

Çdo universitet ka kërkesa të ndryshme për larjen e rrobave. Universitetet kryesisht kërkojnë një makinë larëse rrobash me monedha ose me kartë dhe Shanghai Lijing mund të ofrojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë për lloje të ndryshme kërkesash.

Kur universiteti juaj bashkëpunon me Shanghai Lijing, ju fitoni ekspertizë dhe fleksibilitet të pakrahasueshëm për lavanderi. Ne marrim përgjegjësinë e menaxhimit të lavanderisë me pajisjet cilësore, pronësinë, ndarjen e fitimit dhe opsionin e qiradhënies. Makineritë janë shumë të programueshme, të thjeshta për t'u përdorur dhe të projektuara për besueshmëri të pakompromis.

Jeta është e mirë për studentët kur rrobat e tyre rezidenciale i kalojnë lavanderitë e shitura aty pranë; i lejon studentët të kryejnë shpejt dhe me lehtësi lavanderi. Makineritë ofrojnë pajisje me performancë të lartë që janë të besueshme dhe të lehta për t'u përdorur. Falë ekstraktit me shpejtësi të lartë dhe lehtësisë në përdorim, studentët shijojnë kohë më të shkurtra të tharjes dhe lajnë më shpejt rrobat. Ata gjithashtu fitojnë më shumë kontroll mbi larjen e rrobave të tyre.

Duke e bërë procesin e larjes së rrobave të shpejtë dhe të thjeshtë, studentët qëndrojnë në kampus për të larë rrobat. Në fund të fundit, kjo rrit të ardhurat.